tag:blogger.com,1999:blog-360209971461299751.post3430384822507649829..comments2024-03-01T20:21:37.009+01:00Comments on sojaturobie: Białe szparagi w wegańskim sosie holenderskimAsiahttp://www.blogger.com/profile/06406154394076853342noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-360209971461299751.post-77690305449022856792016-05-31T12:32:34.591+02:002016-05-31T12:32:34.591+02:00Można użyć innego roślinnego mleka? Mam tylko ryżo...Można użyć innego roślinnego mleka? Mam tylko ryżowo-migdałowe, ewentualnie mogę zrobić owsiane z płatków. Czy któreś z nich się nada do sosu?Ana https://www.blogger.com/profile/15043988099126635099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-360209971461299751.post-18651272308096648572015-05-10T17:48:10.570+02:002015-05-10T17:48:10.570+02:00Przyznaję się bez bicia, żem nie jadł nigdy szpara...Przyznaję się bez bicia, żem nie jadł nigdy szparagów, choć na świecie już żem jest trzydzieści parę wiosen. I nagle skuszony promocją w osiedlowym sklepiku wziąłem jeden pęczek. Mój pierwszy w życiu. Wróciłem do domu, i co, myślę, to chyba jakiś sos do tego. Wegański rzecz jasna, bo innych nie tykam. I tak trafiłem na stronę błogosławionej Joanny. Wykonałem wedle przepisu. O mamusiu! Pychotka. Następnego dnia pobiegłem do sklepu i kupiłem 4 kolejne pęczki i 2 kilo młodych ziemniaczków. Żona była wniebowzięta! Nowy wymiar smaku. Alleluja!Piotreknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-360209971461299751.post-48883710262505782782014-05-31T11:27:04.161+02:002014-05-31T11:27:04.161+02:00Tez jestem takiego zdania. Paste szparagowa juz ro...Tez jestem takiego zdania. Paste szparagowa juz robilam, wystapila nawet na blogo w towarzystwie chlebka:-)thiessahttp://sfinjak.wroclaw.pl/eggblognoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-360209971461299751.post-60112484248834901542014-05-24T16:16:52.789+02:002014-05-24T16:16:52.789+02:00FB chce kasy za promowanie postów i ogranicza dost...FB chce kasy za promowanie postów i ogranicza dostęp do tych niepromowanych, chyba o to chodzi?<br />Nie martw się Thiesso, kto chce, ten znajdzie.Asiahttps://www.blogger.com/profile/06406154394076853342noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-360209971461299751.post-84752143431496042012014-05-24T16:13:24.166+02:002014-05-24T16:13:24.166+02:00Podejrzewam, że podobnie, ja tego prawdziwego też ...Podejrzewam, że podobnie, ja tego prawdziwego też nie próbowałam ;)Asiahttps://www.blogger.com/profile/06406154394076853342noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-360209971461299751.post-34959165603928776872014-05-23T17:58:16.199+02:002014-05-23T17:58:16.199+02:00Ile tu wspanialych szpargowych przepisow. Ostatnio...Ile tu wspanialych szpargowych przepisow. Ostatnio to nic mi sie na FB nie pokazuje nie tylko z Twojego bloga, zauwazylam, ze juz niemal nikogo nie widze, tylk osoby prywatne i linki sponsorowane. Moich tez chyba nikt nie widzi, sadzac po statystykach. No nic to. Gulasz i paste bede robic.thiessahttp://sfinjak.wroclaw.pl/eggblognoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-360209971461299751.post-14300228266910703042014-05-23T06:50:20.527+02:002014-05-23T06:50:20.527+02:00Asiu , powiadasz ,ze smakuje jak holenderski?ja te...Asiu , powiadasz ,ze smakuje jak holenderski?ja tego holenderskiego jeszcze nie jadłam ,ale ten twój kusi margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.com